Skip to content

Blauw-Zwart veel te sterk voor Warmunda

19 september 201248 second read

Wassenaar – Onder uitstekende weersomstandigheden begon het UTS Abbink/UTS Van derr Geest team zijn derde competitiewedstrijd. Twee verschillende speelstijlen kregen de, jammer genoeg weinige, toeschouwers te zien. Waar Warmunda voornamelijk de lange bal hanteerde, probeerde het zeer jeugdige Blauw-Zwartteam met goed combinatiespel de aanval te zoeken. Na een bal op de lat en een aantal goede reddingen van onze keeper Bobby Jalhay namen de Blauwen het initiatief en de ene na de andere mooie aanval bracht de verdediging van Warmunda in de problemen.

Daniël Singleton kreeg een ongelukkige aanvaring met een Warmundaspeler en moest naar het ziekenhuis met een (waarschijnlijk) gebroken jukbeen. Mooie goals van Jeroen Verhart, Tom v.d.IJssel en Guy van Vliet zorgden na 90 minuten dat er een 0-4 op het scorebord stond. Rick Hoogeboom, Diederik Heineken en de jeugdige Jordy v.d.Klugt kregen allen nog wat speeltijd door een aantal vermoeide spelers af te lossen. Al met al een prima overwinning en steeds beter voetbal.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartVoetbalWarmunda
Gerelateerde artikelen
Back To Top