Ga naar hoofdinhoud

Wassenaar bedankt!

19 september 20122 minute read

Wassenaar – Op 4, 5 en 6 september organiseerde de SWZ (Stichting Wassenaarse Zorgverlening) de eerste rolstoeldriedaagse in Wassenaar. Het was een groot succes. Meer dan honderd ouderen hebben drie middagen genoten. Van het mooie weer, van het buiten zijn van het gezelschap van het feest.

Dit feest kon alleen plaatsvinden door de inzet van heel veel mensen en sponsoren. Niet alleen de medewerkers en vrijwilligers van SWZ hebben zich extra ingezet, maar ook heel veel vrijwilligers en scholieren. Er waren namelijk heel veel handen en voeten nodig om dit voor elkaar te krijgen. Mensen die de rolstoel duwden, het verkeer regelden, de stempelposten bemanden. En dat met heel veel enthousiasme. Heel blij waren we ook met de inzet van de fietsenwerkplaats van de vrijwilligerscentrale, die stand- by bleven voor bandenpech. En natuurlijk Duinrell voor het openstellen van hun terrein. Veel bedrijven, clubs en fondsen hebben het feest ook financieel mogelijk gemaakt. Verder willen we iedereen bedanken die begrip had voor het feit dat men hier of daar een beetje opgehouden werd door de stoet. Kortom Wassenaar bedankt! Vanwege het grote succes, wil SWZ een traditie gaan maken van de rolstoeldriedaagse, elk jaar in de eerste week van september op dinsdag-, woensdag en donderdag middag. Dus noteert u dat vast in uw agenda.
Heeft u meegelopen en de smaak te pakken gekregen. SWZ zoekt nog steeds vrijwilligers voor mensen die graag naar buiten willen , maar dat niet alleen kunnen. U kunt zich opgeven bij dhr Bert van den Driesche, vrijwilliger coördinator van SWZ (0705123200) doet u dit bij voorkeur op woensdag en vrijdag.

Tags

RolstoeldriedaagseSWZWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top