Skip to content

Bazaar Messiaskerk 6 oktober 2012

20 september 201247 second read

Wassenaar – Op zaterdag 6 oktober 2012 kunnen vanaf 10.00 uur de marktkramen binnen en buiten de Messiaskerk weer worden afgestruind tijdens de jaarlijkse Bazaar. Om de marktkramen te vullen, organiseert de Messiaskerk inleverdagen, te weten van dinsdag 2 oktober t/m donderdag 4 oktober 2012. U kunt uw zeer welkome bijdragen dan tussen 19.00 – 20.30 uur afgeven in de Messiaskerk, Zijllaan 57 te Wassenaar.

Het gaat om uiteenlopende artikelen zoals: boeken, (kinder)kleding, cd’s, zilverwerk, glaswerk, huis-houdelijke artikelen, vazen, serviezen (of onderdelen daarvan), speelgoed, puzzels, klein meubilair, schilderijen, elektra, etc., etc.

De bijzondere en waardevolle goederen worden vrijdag 5 oktober vanaf 19.30 uur geveild (bezichtigen is mogelijk voorafgaand aan de veiling, van 18.30 – 19.30 uur).

Dus heeft u nog iets moois liggen dat u niet meer gebruikt? Geef het dan een tweede leven en lever het in voor de Bazaar. Graag ontvangen wij alleen goed bruikbare zaken die compleet, schoon en heel zijn. Daarnaast wordt groot meubilair zoals kasten, tafels, bedden, banken geweigerd, zo ook fietsen en ski’s.

Tags

BazaarMessiaskerkWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top