Ga naar hoofdinhoud

Stagebieders gezocht

21 september 20122 minute read

Wassenaar – Bent u verbonden aan een non-profit organisatie die wel een extra handje kan gebruiken? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

In de gemeente Voorschoten en Wassenaar zijn Els ’t Hooft en Remke van Rooden, stagemakelaars MasWas, op zoek naar stagebieders die leerlingen uit het voortgezet onderwijs een kans willen geven om eens een kijkje te komen nemen en actief mee te doen binnen het vrijwilligerswerk.

Sinds het schooljaar 2010/2011 is de maatschappelijke stage een feit.
De maatschappelijke stage houdt in dat jongeren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode. Dit vindt vooral plaats in de non-profit sector: bij een vrijwilligersorganisatie, vereniging, instelling of maatschappelijke organisatie. Het kan ook op een andere manier, bijvoorbeeld door boodschappen te doen voor een oude buurvrouw of een gezin te helpen dat tijdelijk hulp nodig heeft. Of het organiseren van een project voor een goed doel. Bedrijven die maatschappelijk betrokken ondernemen belangrijk vinden kunnen zich ook aanmelden.

Via de website www.maswas.nl bemiddelen we tussen vraag en en aanbod. Wij kunnen u helpen als het gaat om de bemiddeling en invulling van maatschappelijke stages voor organisaties en scholen.

Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Els ’t Hooft stagemakelaar Voorschoten op telnr. 06-41313014 of Remke van Rooden stagemakelaar Wassenaar op telnr. 06-81956545

Tags

MasWasStagebiedersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top