Skip to content

Zaterdag 29 september 2012 Brocante, Boeken en Kunst in Centrum Wassenaar

21 september 20122 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 29 sept. 2012 presenteren tientallen exclusieve standhouders uit geheel Nederland in Centrum Wassenaar van 9-17 uur een schitterende collectie Antiek, Brocante, Boeken en Kunst. Op de mooie locatie in de Langstraat organiseert Gea van Vulpen een speciale markt met een grote collectie aan interessante kunstobjecten, veel mooi antiek en curiosa en tweedehands en modern antiquarische boeken van goede kwaliteit.

Op een speciale stand nabij de rotonde kunnen oude Plaatjesalbums, waaronder alle nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken en ook getaxeerd. Neem verzamelwaar mee naar deze stand voor een taxatie of desgewenst om het materiaal te verkopen. Veel oude Schoolplaten van Jetses, Isings en Koekkoek zullen iedereen weer doen terugdenken aan die schooltijd van weleer. Veel boekensnuffelaars, brocante- en kunstliefhebbers kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn! Het is voor veel bezoekers uit de gehele regio Haaglanden, Bollenstreek en Omstreken zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen. Kom gerust langs om te kijken of er wat van uw gading is te vinden in centrum Wassenaar. De toegang is gratis.

Za 29 sep 2012 WASSENAAR Boeken, Kunst, Antiekmarkt, Centrum 10-17 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 0252-863933 of 06-12322115 Email gea.v.vulpen@casema.nl Site http://geavanvulpen.nl

Bron: De Weekkrant | siedma

Tags

BoekenBrocanteKunst
Gerelateerde artikelen
Back To Top