Skip to content

Paard in de sloot? De brandweer redt dieren Zaterdag 6 oktober 2012 Brandweermuseum Wassenaar

22 september 201246 second read

Wassenaar – Het Brandweermuseum Wassenaar organiseert een middag en een kleine tentoonstelling rond het thema “de brandweer redt dieren”.

Het programma op 6 oktober begint om 13.00 uur (inloop) en bevat: Ooggetuigen van Brandweer Wassenaar die vertellen over hun ervaringen met het redden van dieren. Een presentatie over het redden van dieren door de brandweer, werkwijze, problemen en oplossingen. De prijsuitreiking van de gedichtenwedstrijd voor scholieren van groep 6 en 7. En de opening van de tentoonstelling.

In de tentoonstelling (die loopt tot half januari 2013) is te zien: Modellen, informatie en foto’s van het toestel van Sinck, een uitvinding uit het begin 20e eeuw. Foto’s, citaten van ooggetuigen en knipsels van reddingen door de brandweer Wassenaar. Materiaal voor het redden van dieren. Foto’s en internetberichten van recente reddingen. En natuurlijk de prijswinnende gedichten van de gedichtenwedstrijd.

U kunt zich nog tot 3 oktober aanmelden als u de middag wilt meemaken.

brandweermuseum@wassenaar.nl 0629011009
Locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22, 2242 CP Wassenaar

Tags

BrandweermuseumRedt dierenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top