Skip to content

Babypraat Babygebaren, Begrijp kinderen voor ze kunnen praten

23 september 20122 minute read

Wassenaar – Wil je je baby begrijpen? Je dreumes helpen zich te uiten? Baby’s kunnen nog niet praten, maar je kunt al wel met ze communiceren, met gebaren! Tijdens de Week van de opvoeding verzorgt gezinspedagoge Eiskje Clason de workshop Babypraat: Babygebaren. Tijdens deze informatieve workshop krijgen ouders vele voorbeelden en tips over hoe je babygebaren kunt gebruiken. De bijeenkomst motiveert ouders om met gebaren te beginnen en te ontdekken dat gebaren een grote ondersteuning kunnen zijn in de communicatie van elk jong kind. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Handen en geduld
Het gebruiken van gebaren met jonge kinderen is niet moeilijk. Je hebt alleen je handen nodig en een beetje geduld. Als ouders een paar gebaren regelmatig voordoen, leren ze hun kind dat hij met zijn handen kan zeggen wat hij met zijn mond nog niet (goed) kan. Met deze simpele handgebaren maken baby’s en dreumesen duidelijk wat ze willen, zien of voelen.

Kom ook!
De workshop is geschikt voor ouders met kinderen tot 2 jaar. Tijdens de workshop ontvangt elke deelnemer het boek Babypraat; gebaren met je baby en dreumes. De auteur gaat in op de voordelen van gebaren met jonge kinderen, de positieve invloed die het kan hebben op de taalontwikkeling en vooral ook over het plezier dat ouders hebben die samen met hun kinderen gebaren.

Geen kosten voor inwoners van Wassenaar zie voorwaarden op website.
Waarde van de Workshop is €30,- inclusief het boek Babypraat; gebaren met je baby en dreumes – ISBN 978 90 5877 8826.
Locatie: Jeugdgezondheidszorg (gezondheidscentrum),- Wassenaar
Tijdstip: Inloop 19.30 start 20.00 uur
Van te voren aanmelden is verplicht via: www.eiskjeclason.nl

Tags

BabygebarenBabypraatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top