Skip to content

Heren 1 maakt tweede duel spannend

23 september 20122 minute read

Wassenaar – Na een 14-4 overwinning afgelopen week in Katwijk, leek de returnwedstrijd voor de Man Meer Cup een formaliteit voor het eerste herenteam van WZK. Echter bleek snel dat Katwijk niet weer over zich heen wilde laten lopen en bij WZK liep het deze wedstrijd minder goed dan in eerdere wedstrijden. Dit resulteerde, in tegenstelling tot vorige week, in een gelijk opgaande strijd. Katwijk wist zelfs de score te openen waar ze vorige week pas halverwege de wedstrijd hun eerste doelpunt wisten te maken.

Toch sloot WZK het eerste part goed af: 3-2. Het tweede partje liep aanzienlijk minder en Katwijk wist daarin een 7-6 voorsprong te nemen. Dit lieten de heren van WZK echter niet op zich zitten en in het derde part toonde ze hun ware aard en lieten ze zien dat ze wel degelijk zeer hoog niveau kunnen halen. WZK liep dan ook uit naar een 12-9 voorsprong. Helaas kon WZK deze lijn in het vierde partje doorzetten waarmee de eindstand op 14-13 werd bepaald in het voordeel van WZK heren 1. Door dit resultaat is WZK wel gewoon door naar de tweede ronde van de Man Meer Cup. De tegenstander zal daarin binnenkort door loting bepaald worden. Aanstaande zaterdag zal de competitie voor de heren van start gaan met een thuiswedstrijd in het Sterrenbad tegen PZ&PC I uit Pijnacker. Aanvang 21.30 uur.

Meisjes CM1 opende de wedstrijd meteen goed, Julia weet snel een doelpunt te maken. Het is ook aan Leonie te danken dat er weinig ballen invlogen bij WZK. In het tweede partje weten de meiden deze strijd vol te houden en is het o.a. Danique die weet te scoren, 2-4. Het is Denise die er nog een paar in weet te krijgen. De meiden speelden een zeer goede wedstrijd en weten dan ook met 4-8 te winnen.

Dames 2 speelde in Harmelen. Ze waren vanaf het begin scherp i.t.t. vorige week. Echter was de tegenstander ook scherp en ging het lang gelijk op. Het is Judith die de 0-1 weet te maken. Er waren kansen genoeg voor WZK, maar het afmaken bleef achterwege. Silvia weet nog te scoren, maar de stand blijft op 2-2 hangen.

Neem ook eens een kijkje op onze site: www.wzk-waterpolo.nl

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top