Skip to content

Belstrijd met Oud Wassenaar

24 september 20122 minute read

Wassenaar – Ieder jaar in september strijden de bestuursleden samen met de commissieleden van Park Marlot tegen hun lotgenoten van Oud Wassenaar. En de inzet van deze strijd is “de bel“. Om maar meteen met het goede nieuws te beginnen, dit lustrumjaar is de bel weer naar Park Marlot gegaan! En een dubbel lustrumjaar, omdat we zelf lustrum vieren en omdat het de 50e keer was dat de bel inzet was van deze sportieve strijd.

Zondag 23 september druppelden de deelnemers vanaf 10 uur binnen bij Oud Wassenaar. Veel bekende gezichten en ook nieuwe kennismakingen. De dag rustig starten met koffie en thee en om half 11 werd er ook een taart buiten gezet. Met daarop een vrolijke 60 om het lustrum te markeren, terwijl op de bel toch echt het jaartal 1962 staat. Gelukkig bleek de 6 van marsepein en makkelijk om te vormen naar een 5, waarmee onze voorzitter direct het eerste punt voor Park Marlot binnensleepte!

Slechts onderbroken door een heerlijke lunch (alcoholvrij, hetgeen de tennis kwaliteiten in de middag ten goede kwam) werd op de baan in dubbel- of mixspelen gestreden op het scherpst van de snede. Oud Wassenaar zat krap in de heren, waardoor hun sterke spelers vrijwel continue op de baan stonden. Dat mocht niet deren, voor de lunch stonden we als Park Marlot 2 punten voor en die voorsprong hebben we niet meer uit handen gegeven.

Dus bij de borrel ging de bel over, kon Luuk de organisatie bedanken, maar was het belangrijkste bedankje natuurlijk voor onze actieve leden die veel tijd in de club steken en tevens hun “mannetje” staan op de baan.

Tags

De BelOud WassenaarPark Marlot
Gerelateerde artikelen
Back To Top