Skip to content

Wijnproeverij bij Beaujolais Wijnen op 6 oktober

24 september 201244 second read

Wassenaar – De dagen worden korter en korter, het weer guurder en guurder! Het is herfst en dat betekent weer gezelligheid en warmte in huis. Weg met de lichte salades en BBQ gestreept vlees. We gaan weer stoven en stampen en daar horen natuurlijk heerlijke wijnen bij. Op zaterdag 6 oktober tussen 15.00 en 17.30 is ons proeflokaal geopend.

Kom kennis maken met Beaujolaiswijnen.nl en geniet van de mooie wijnen de wij speciaal hebben geselecteerd. Wijnen voor bij elk gerecht of voor elke gelegenheid. Dick Remmerswaal staat in het sfeervolle proeflokaal in Wassenaar klaar om u mee te nemen op reis langs de cru gebieden van de Beaujolais en de witte bourgognes uit de Mâconnais. De zaterdagmiddag proeverij is gratis toegankelijk. Liever een ander tijdstip of een proeverij op een door u gekozen locatie? Neem dan contact op via onze website www.beaujolaiswijnen.nl of via info@beaujolaiswijnen.nl

Tags

Beaujolais WijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top