Skip to content

Verkiezing buurtinitiatief 2012

25 september 20122 minute read

Wassenaar – Tot 15 oktober kunnen bewoners en wijkprofessionals initiatieven en projecten aanmelden voor de LPB Award 2012. De LPB Award is de prijs voor het meest inspirerende wijk- of buurtinitiatief. De prijs is vier jaar geleden in het leven geroepen door het Landelijk Platform voor Wijkgericht Werken (LPB): de vakorganisatie van ambtenaren die gebiedsgericht werken. Vorig jaar ging de award naar het project ‘Politiekids’van het politiecorps Amsterdam/Amstelland. Maar ook gemeenten, wijkorganisaties en wijkbewoners met een succesvolle activiteit of project kunnen een gooi doen naar de prijs.

Online aanmelden en stemmen
Deelnemen gaat online via de website www.lpbaward.nl Na het aanmaken van een account, kun je een aanmeldformulier met vragen over je initiatief invullen en een foto of filmpje uploaden. Het aanmelden van initiatieven kan tot en met 14 oktober. Van 15 tot 27 oktober kan er via de website worden gestemd op alle aangemelde initiatieven.  Het is de bedoeling dat deelnemers zoveel mogelijk stemmen werven door hun initiatief te delen met hun netwerk via social media als Twitter, LinkedIn en Google+. De drie initiatieven die de meeste stemmen krijgen worden genomineerd voor de LPB Award 2012. Op vrijdag 23 november maakt een deskundige jury bekend wie de award en het bijbehorende prijzengeld van 600 gewonnen heeft.

Tags

BuurtinitiatiefLPB AwardWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top