Skip to content

Wittenburg Wedding 7 oktober 2012

25 september 20122 minute read

Wassenaar – In een uiterst romantische en stijlvolle ambiance organiseert Kasteel de Wittenburg op zondag 7 oktober 2012 Wittenburg Wedding. Een uniek trouwevenement waar hoogwaardige leveranciers zoals Schaap -/- Citroen en Oger in het kasteel hun producten tot de verbeelding laten spreken. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn zowel bruidsparen als liefhebbers van een feestelijk evenement van harte welkom op ons landgoed in Wassenaar.

Tijdens Wittenburg Wedding zijn er in onze kasteelzalen fraaie collecties te zien van trouwjurken, ringen en andere sieraden en tevens alles op het gebied van beauty, fotografie, uitnodigingen en bloemdecoratie. Alleen het beste van het beste om u te inspireren bij de voorbereiding van een onvergetelijke huwelijksdag.

Terwijl u inspiratie opdoet, fêteert de keukenbrigade van Kasteel de Wittenburg u op een originele high tea en laat u graag een variëteit aan exclusieve huisgemaakte bruidstaarten proeven.

Om 12.30 en 14.30 uur starten de Wedding Vibes. Ceremoniespreker Mark van Leeuwen en weddingplanner Astrid Blaauw geven advies over een romantisch huwelijk. Met de Wedding Vibes brengen zij u op ideeën en geven zij u alle relevante informatie over de voorbereiding van uw trouwdag. Bruidsparen ontvangen handige tips, kunnen vragen stellen en ervaringen delen.

Vanzelfsprekend is Wittenburg Wedding ook een prima gelegenheid om ons prachtige kasteel te ontdekken. Ervaar bijvoorbeeld zelf de weelde van de kasteeltuin, de luxe van de hotelkamers of de romantiek van de hooggelegen bruidssuite.

Wittenburg Wedding is vrij toegankelijk. Graag vragen wij u zich aan te melden via mail aan wedding@wittenburg.nl. Met uw naam op de gastenlijst bent u verzekerd van een bruisende ontvangst op ons kasteel.

Tags

WassenaarWeddingWittenburg
Gerelateerde artikelen
Back To Top