Skip to content

Cursus Internet en E-mail bij het Leercentrum Wassenaar

27 september 20122 minute read

Wassenaar – Ga eens e-mailen met uw kleinkinderen! Met deze tekst begint de informatie op onze website over de cursus Internet en E-mail. Tijdens de basiscursus leren mensen al wat internet inhoudt en over de mogelijkheden ervan, en over de veelgebruikte toepassing: e-mail, de elektronische post. Verstuurt U al berichten per e-mail en wilt u er meer mee kunnen doen dan is dit de juiste cursus voor u.

Steeds meer mensen gaan online en willen kennismaken met de fascinerende mogelijkheden die internet en met name e-mail biedt. In deze cursus ligt daarom het accent op de praktijk en in 4 lessen van 2 1/2 uur leert u wat e-mail is en hoe je het optimaal kunt gebruiken. Stap voor stap wordt duidelijk gemaakt hoe je informatie zoekt en bewaart (heel belangrijk als je veel berichten krijgt), hoe je e-mails verstuurt, wel of niet vergezeld van foto’s of brieven, hoe de spellingcontrole en het adresboek te gebruiken, etc. Ook komt de beveiliging bij gebruik van internet aan de orde.

Tijdens de cursus krijgt u veel aandacht bij de praktijk, middels extra begeleiding door de medewerkers van Leercentrum Wassenaar.

De eerstvolgende cursus start op vrijdagochtend: 5/10 12/10 19/10 26/10 – 2012, van 09:30 uur tot 12:00 uur.

Meer informatie over kosten, inschrijven, locatie etc. voor deze cursus vindt U op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl of via tel: 06-10735360

Tags

CursusInternetLeercentrum Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top