Skip to content

Informatieavond zonnepanelen Voorschoten / Leiden / Wassenaar

27 september 201255 second read

Voorschoten / Leiden / Wassenaar – Wegens groot succes nog één extra informatieavond op donderdag 27 september over de werking van zonnepanelen.

Na groot succes van eerdere bijeenkomsten door heel Nederland, organiseren wij nog één extra informatiebijeenkomst over zonnepanelen bij bar / bistro ”Het Wedde” in Voorschoten

Tegenwoordig investeren er steeds meer mensen in zonnepanelen. Door de tijdelijke subsidie en door het huidige lage btw-tarief is het nu dan ook extra voordelig. One2green is een landelijk opererend energie-adviesbureau en zonnepanelen installateur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Door onze grote volumes zijn wij dan ook fors goedkoper dan bijvoorbeeld internet-aanbieders terwijl wij standaard een professionele service kunnen bieden.
 
Wij vertellen u graag meer over de werking zonnepanelen in het algemeen en het haalbare rendement met duidelijke voorbeeldcases. Uiteraard is er voldoende mogelijkheid voor het stellen van al uw vragen.
 
Wij hopen u op donderdag 27 september van 20:00 tot 21:00uur te mogen ontvangen in bar / bistro ”Het Wedde” Richard Wagnerlaan 85 in Voorschoten.
 
R.s.v.p via info@one2green.com
 
Meer info en contact:
T: 085 210 208 2

Tags

InformatieavondOne2greenZonnepanelen
Gerelateerde artikelen
Back To Top