Skip to content

WOP 10 oktober 2012: Kwaliteit dienstverlening aan ondernemers door Gemeenten Wassenaar en Voorschoten

27 september 20123 minute read

Wassenaar – Onlangs hebben wij de dienstverlening aan onze ondernemers in Voorschoten en Wassenaar laten onderzoeken. Graag willen wij de uitkomsten van dit onderzoek met u delen. Ook willen wij de mogelijkheden voor verbetering van onze dienstverlening met u bespreken. Daarom nodigen wij u uit voor een netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Voorschoten en Wassenaar op woensdag 10 oktober. Bij deze bijeenkomst zijn de colleges van burgemeester en wethouders van Voorschoten en Wassenaar vertegenwoordigd.

Bewijs van goede dienst
Tijdens de bijeenkomst reikt het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) het bewijs van goede dienst uit aan de gemeenten Voorschoten en Wassenaar. Speciale gasten zijn Hans van Hoven, ondernemer in Zoetermeer en Patrick van Domburg , wethouder dienstverlening in Zoetermeer. Zij vertellen over hun ervaringen met het bewijs van goede dienst en de resultaten van het Zoetermeerse verbeterplan. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om kennis te maken met uw collega-ondernemers uit de buurgemeente tijdens de ontvangst, de bijeenkomst en het aansluitende buffet.

Tijd en plaats
Wij verwelkomen u graag in Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar Adres: Zijdeweg 54; 2245 BZ Wassenaar Datum 10 oktober 2012 Tijd: vanaf 17.30 uur tot 22.00 uur

Aanmelding
Graag willen wij weten hoeveel ondernemers de bijeenkomst bijwonen en hoeveel mensen gebruik maken van het buffet. Kunt u het inschrijfformulier ( http://www.voorschoten.nl/formulieren/inschrijving_netwerkbijeenkomst_10_oktober) invullen om u aan te melden? Het verzoek is om dit uiterlijk 5 oktober te doen.

Wij hopen u te ontmoeten tijdens de bijeenkomst,
Inge Adema-Nieuwenhuizen Wethouder Werk, Welzijn en Beheer Omgeving
Fred Sanders Wethouder Economische zaken, Onderwijs en Milieu

Programma
17.30 – 18.30 uur Ontvangst
18.30 – 18.35 uur Welkomstwoord door Hein Tipker en Andre van Herk, de voorzitters van de Voorschotense en Wassenaarse ondernemersvereniging en dhr. Barentsen, Kwaliteitsinstuut Nederlandse Gemeenten (KING)
18.35-18.40 uur Introductie Wout Barentsen van KING (Het KwaliteitsInstituut Nederlandse Gemeenten). Als moderator is het zijn rol om de zaal goed te betrekken en de bijeenkomst interactief te houden.
18.40 – 18.50 uur Uitkomsten onderzoek gemeentelijke dienstverlening
18.50 – 19.00 uur De moderator bespreekt de uitkomsten met de wethouders en de zaal
19.00 – 19.20 uur Patrick van Domburg, wethouder van Zoetermeer en Hans van Hoven, ondernemer in Zoetermeer over hun ervaringen met het bewijs van goede dienst en de resultaten van het Zoetermeerse verbeterplan.
19.20 uur Uitreiking van het bewijs van goede dienst aan beide gemeentes
19.25 uur De moderator blikt met de ondernemers terug op de uitkomsten van het onderzoek en de ervaringen van Zoetermeer. Aan de hand van de best practices van de Kamer van Koophandel en de input van de zaal ontstaat er zich op quick wins waar de ondernemers op korte termijn profijt van en verbeteringen die op de langere termijn vruchten afwerpen.
19.45 uur Afsluiting
19.45 – 22.00 uur Buffet

Bron: WOP LinkedIn

Tags

OndernemersWassenaarWOP
Gerelateerde artikelen
Back To Top