Skip to content

Burgernet: Wees alert op inbrekers

28 september 201243 second read

Wassenaar – De politie Wassenaar is in de afgelopen weken zeer actief geweest met surveillances binnen de gemeente.Het doel hiervan was om inbrekers op heterdaad te kunnen pakken! Mede dankzij uw hulp is de identiteit van een inbreker bekend geworden welke wij trachten te gaan aanhouden.

De politie Wassenaar gaat door met extra surveillances tegen inbraken. Helpt u ons mee?

U kunt ons helpen door bijvoorbeeld direct naar de politie te bellen als u iets verdachts ziet in uw wijk. U kunt hierbij denken aan vreemde en onbekende personen die zich in uw straat ophouden zonder dat hier een aanwijsbare reden voor is.

Ziet u bijvoorbeeld mensen over een hek klimmen of wegduiken als u langsloopt, bel 112. De kans dat deze personen iets doen wat strafbaar is, is groot.

Onthoud het signalement en noteer eventuele kentekens.

Met uw hulp vergroten wij de pakkans van inbrekers!

Tags

BurgernetInbrekersPolitie
Gerelateerde artikelen
Back To Top