Skip to content

Florence dag in bibliotheek incl. Italiaanse lunch!

28 september 201256 second read

Wassenaar – Tijdens een virtuele rondleiding, gegeven door Renaissancekenner Herman Leistikow, zult u tijdens de Florence dag niet alleen kennismaken met de belangrijkste kunstschatten van deze stad maar hoort u ook de vele verhalen die achter deze gebouwen, beelden en afbeeldingen schuilgaan.

Deze Florence dag is georganiseerd op vrijdag 19 oktober en begint om 10.00 uur in de bibliotheek, waar we eerst de geschiedenis van Florence induiken. Rond 12.00 uur zullen wij de rondleiding onderbreken voor een smakelijke lunch bij Me Gusta en Giulia’s. Gesterkt vervolgen wij ons pad langs de grote Franciscaner kerk: Santa Croce , het mausoleum van Florence. Van hieruit lopen wij verder langs het Ospedale degli Innocenti naar het dominicaner klooster van de San Marco om de cursus af te sluiten met de Santa Maria Novella, de Santa Trinita en de Brancaccikapel van de Santa Maria del Carmine. De dag sluiten we tot slot feestelijk af met een glaasje in stilo! Kom ook gezellig en meld u aan.

Reserveren is vanwege de lunch noodzakelijk en kan tot 12 oktober via lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch: 070-5113397. De kosten voor deze dag bedragen totaal € 45,00 p.p. (incl. lunch).

Tags

FlorenceOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top