Skip to content

Kinderboekenweek in de bibliotheek

28 september 20122 minute read

Wassenaar – De 58e Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 3 t/m zondag 14 oktober 2012. Het motto is dit jaar Hallo Wereld! In een mooi aangeklede bibliotheek zijn de bekroonde boeken te bekijken. Bij elke boekuitlening krijgen de kinderen een kraskaart, zolang de voorraad strekt. Er is dus kans op een klein prijsje.

Op zaterdag 6 oktober speelt Theater Kaboem de voorstelling “Blauwkaplaarsje”. Blauwkaplaarsje moet door het donkere bos naar haar zieke opa. Ze heeft gehoord dat er een gevaarlijke wolf in het bos leeft. Maar ze is niet bang. Op haar blauwe kaplaarsjes stapt ze dapper door. Onderweg ontmoet ze allerlei andere bosbewoners, maar niet de wolf, die ze zo graag een keer zou willen zien. Dan hoort ze ineens een oorverdovend gehuil, vlak achter zich. Als ze zich omdraait, staat ze oog in oog met…. De Wolf!

Deze interactieve voorstelling is geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.
De voorstelling begint om 15.00u (zaal open om 14.45u).
De toegangsprijs is €7,00 (Biebpas € 6,00)
Reserveren is gewenst en kan via lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Bovendien komt burgemeester Hoekema speciaal vanwege de Kinderboekenweek maandagmiddag 8 oktober voorlezen. Iedereen is vanaf 15.00 u welkom in de jeugdhoek van de bibliotheek. Aansluitend zal de burgemeester hier in gesprek gaan met een ieder die dat wilt, dus heeft u vragen voor de burgemeester? Kom ze stellen!

Tags

KinderboekenweekOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top