Skip to content

Morgen weer naar de Biologische Markt Wassenaar?

28 september 201249 second read

Wassenaar – Morgen is voor de derde keer de Biologische Markt Wassenaar. Er zal een nieuwe kraam van Reina Pruijs staan met biologische Italiaanse pasta en sausen. Annemieke’s Pluktuin was vorige week voor het laatst. Het seizoen voor haar tuin loopt ten einde. Home made taarten van Nicole en Italiaanse olijven en olie van Carolien.

Versman is aanwezig met zijn heerlijke groenten en fruit. Biomundo met Spaanse producten en Lekker Brood met echt biologisch brood. De Honingkraam is er en Duijs met zijn heerlijke paddenstoelen en overige producten. De Wereldwinkel met fair trade en biologische producten. Go Pure met een nieuw ‘verrassend thema’. We zullen het zien. Me Gusta met heerlijke olijfolie en wijnen die zeker de moeite waard zijn om allemaal uit te proberen. Ook Bio Smaak is weer van de partij met een veelzijdig aanbod van kazen. En last but not least is er Raspberry Maxx producten. Allemaal de moeite waard om langs te komen, te proeven en producten mee naar huis te nemen.

Tags

BiologischMarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top