Skip to content

Nieuw tv-programma DE STAD UIT!

28 september 20122 minute read

Wassenaar – Tv-productiebedrijf Stokvis & Stokvis Content zoekt, voor een nieuw tv-programma DE STAD UIT!, op korte termijn mensen die gaan verhuizen!

In DE STAD UIT! volgen zij maandenlang vijf gezinnen die doen waar heel veel Nederlanders van dromen: de drukke stad verruilen voor het platteland. Ze gaan in eigen land op zoek naar rust en ruimte. Kunnen ze uiteindelijk aarden op hun nieuwe stek? Zijn ze tevreden met de nieuw genomen stap? En is die daadwerkelijk als ze gehoopt hebben of komen ze bedrogen uit omdat de harde realiteit van het nieuwe bestaan vele malen anders is en valt hun droom in duigen?

DE STAD UIT! heeft niet het ‘grote drama’ van een serie als Ik Vertrek, maar wel echte, menselijke verhalen. Daarnaast schetst de serie een mooi beeld van Nederland, zijn platteland en haar verschillende bewoners. Hoe gaat het gezin om met tegenslag, zijn ze slagvaardig, zijn ze vindingrijk, steunen ze elkaar, of laten ze het er bij zitten? Hoe gaan de gezinnen om met voorspoed, vieren ze hun overwinning? En genieten ze ervan nu hun droom steeds meer gerealiseerd wordt.

Geïnteresseerd?
Gaat u binnenkort van de stad naar het platteland verhuizen om daar (eventueel) uw eigen onderneming zoals een Bed&Breakfast (of winkel, restaurant of camping) te starten? Lijkt het u (en uw gezin) leuk dat een televisieploeg deze grote gebeurtenis in uwleven gaat volgen? Stuur dan een e-mail naar: destaduit@stokviscontent.nl. Bellen kan ook, 035-6774567.

Tags

DE STAD UITTv-programmaTvprogrammaWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top