Ga naar hoofdinhoud

Zondag 7 oktober Bibliotheek open met demonstraties Tatoeages, Piercings en Historisch Wassenaar

28 september 20122 minute read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar gaat van oktober tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag is het feest en krijgt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden en is er een suikerspin voor alle kinderen, zolang de voorraad strekt.

Deze eerste zondag 7 oktober ontvangen wij Liza van de Dutch Tattoo Shop uit Voorschoten (www.dutchtattooshop.nl). Zij demonstreert hoe zij op een professionele wijze een tatoeage zet. Ook haar collega Sandra is aanwezig en zal demonstreren hoe piercings worden aangebracht. Heeft u nog geen gaatjes in uw oren? Kom zondag langs.

Tevens ontvangen wij vertegenwoordigers van de twee Historische Verenigingen uit Wassenaar. Zij geven informatie over de objecten in de fraaie vitrinekasten. Bovendien kunt u vragen stellen over de geschiedenis van Wassenaar bijv. over historische gebouwen(architectuur) e.d. Heeft u zelf oude voorwerpen uit Wassenaar? Dan kunnen zij u wellicht informeren over de herkomst.

Elke zondag vertonen we twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen.
Zondag 7 oktober om 13.15 u de jeugdfilm Brave (3D) en om 15.15 u de film Le Prénom.

Dus……… kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!!

Tags

Historisch WassenaarOBVWTatoeages
Gerelateerde artikelen
Back To Top