Skip to content

Druk waterpoloweekend

30 september 20122 minute read

Wassenaar – Heren 1 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen PZ & PC. Na de peptalk van Ron v.d Wild en de doelen voor deze wedstrijd zijn de mannen van start gegaan aan de competitie. De teamspirit zat er al vanaf de eerste seconden in en dat resulteerde al snel in een treffer. Na de eerste periode was er al een gat van vijf punten en dat gat werd vast gehouden in de tweede periode (11-2). Het zijn met namen Raymond Vonk en Zlatko Rakonjac die beide veel weten te scoren, 8x en 6x.

De derde periode verslapte WZK en de tegenstander kon wat terug doen.PZ&PC scoorde uit onze man minder en uit de breaks vier keer, maar WZK weet toch nog drie keer te scoren. Het laatste part was weer voor WZK. Martin stopte een vijf meter.

De mannen hebben goed gespeeld met mooie combinaties , de doelen van deze wedstrijd bijna allemaal behaald door de positieve inzet van het hele team, de winst is binnen 21-7.

WZK AJ Jeugd begon de wedstrijd wat moeizaam, maar al snel kwam daar verandering in. De eerste periode kwam de ploeg op een mooie voorsprong. De wedstrijd verliep vlot en WZK AJ Jeugd won uiteindelijk met 12 – 0. Dames 1 wist ook al met een prachtige uitslag, 11-4, te winnen. Het is Annelot Hendriksen die de scoren wist te openen en dit deed de dames naar meer ruiken. Bijna het hele team wist te scoren.

WZK Waterpolo wil Joost v/d Kroft en TACX bedanken voor de mooie bidons die alle teams hebben gekregen (zie foto).

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top