Skip to content

Triple BeeBall toernooi tweede klassen

30 september 201242 second read

Wassenaar – Woensdag 26 en donderdag 27 september hebben alle leerlingen van de tweede klassen een Triple BeeBall toernooi gespeeld.
Dit is een variant op het traditionele softbal spel. Er word met minder spelers in het veld en aan slag gespeeld, de honken liggen in een ruit opstelling, en de bal wordt voor de slagman opgeworpen in plaats van toegeworpen.

Woensdag waren de weersomstandigheden ideaal. Donderdag begon het toernooi met wat neerslag, maar gelukkig klaarde het weer snel op. De leerlingen hebben met veel enthousiasme gespeeld. De heer Bruin merkte op dat er goed veld- en slagwerk werd geleverd door de teams. De teams hebben in poules gespeeld op sterkte: wedstrijdklasse en recreatie-klasse. Voor de de uitslag zijn alle resultaten van de teams uit de klas bij elkaar opgeteld.

Einduitslag van woensdag 26 september:

1e: 2Ga
2e: 2Ha
3e: 2Hv
4e: 2T1
5e: 2VD

Tags

AdelbertTriple BeeBallWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top