Ga naar hoofdinhoud

Gezellig familieplezier in Duinrell in de herfstvakantie

1 oktober 20123 minute read

Wassenaar – Het attractiepark is in de herfstvakantie en dit jaar zelfs tot en met 2 november weer volop in bedrijf. Het motto van Duinrell is: ‘Het langste dagje uit van Nederland’. Na sluiting van het attractiepark blijft het Tikibad open tot 22.00 uur.

Spetterende attracties
Ook in de herfstvakantie biedt attractiepark Duinrell volop sensatie en ontspanning voor jong en oud. Met de vele spetterende attracties is het een veelzijdig park te noemen. Denk bijvoorbeeld aan de Splash, de Waterspin, de Bumperfrogs, de Aqua Shute, de Aqua Swing en de Rodelbaan. De Ballenzee, de speciale speeltuin voor de kleintjes en de grote Speeltuin, Wonderland, de Carrousel, Rick’s Fun Factory, de theatershows en de Mad Mill zijn ook zeker de moeite waard. De meest besproken en geluidsarme attractie van Nederland de achtbaan ‘Falcon’ behoort nog steeds tot de favoriete attracties.
 
Rick de Kikker heeft bovendien een eigen verblijf; Rick’s Avonturen Burcht. In deze burcht zijn tal van kleine en grote attracties voor de jongste gasten. In de hofvijver van deze burcht, de geboorteplaats van Rick de Kikker, staat de wensbron mede in het teken van Stichting Opkikker.
 
NIEUW dit seizoen en groot succes
De Nieuwe familieachtbaan
Aan de vooravond van het attractieparkseizoen is de nieuwe familieachtbaan, met een bijzondere thematiek en passend bij de grootschalige attracties in het omliggende gebied, in gebruik genomen. De familieachtbaan, waarin men in vliegende vaart tussen de bomen door scheert, wordt 361 meter lang met een toppunt van 15 meter hoog.

Tropisch Tikibad
Natuurlijk mag het tropische Tikibad met alle beroemde attracties niet in de rij ontbreken. Denk aan de spectaculaire glijbaan ‘Tyfoon’ en de supersnelle, glijbaan ‘X-stream’, waarbij men vanaf de nok van het Tikibad plotseling loodrecht in een buis terechtkomt.

Het Tikibad biedt meer dan één kilometer aan overdekt glijbaanplezier en is hiermee in ieder geval het grootste overdekte waterglijbanencomplex van de Benelux. Alle attracties in het Tikibad zijn overdekt, waardoor het bad het hele jaar door en ook ’s avonds gebruikt kan worden.
Naast het golfslagbad, het kinderbadje en de miniglijbanen voor kleine kinderen, zijn in het Tikibad vele waterattracties en glijbanen te vinden.
 
Het Tikibad blijft vanaf 3 november aanstaande tot en met de kerstvakantie dagelijks geopend. Met uitzondering van de kerstvakantie sluit het bad op maandag. Alle openingstijden staan vermeld op www.duinrell.nl.
 
Duinrell na de herfstvakantie
In de maanden november en december blijft een midweek of langweekendverblijf in een Duingalow, die zijn te reserveren van eenvoudig tot luxe; budget, comfort of premium, een belevenis. Dit geldt natuurlijk ook voor de kerstvakantie. Duinrell is een goede uitvalbasis voor leuke uitstapjes naar een van de omliggende steden zoals Den Haag, Leiden en Delft, maar ook naar vele musea of Madurodam. Bovendien is het gebruik van het Tikibad met vele glijbanen gratis.
 
Als extraatje staan ook dit jaar –  inmiddels voor de derde keer –  twee weekenden 24 en 25 november en 1 en 2 december in het teken van Sinterklaas. Naast de speciale Sinterklaasshow in het ‘Zomertheater’ neemt het ‘Sinterklaashuis’ een centrale plaats in.

Tags

DuinrellHerfstvakantieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top