Dick van Egmond toont klasse tegen Rickies Feest/De Prins

2 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Het zaalvoetbalseizoen is inmiddels in volle gang. De verwachte kampioenskandidaten sprokkelen hun punten al vroeg in het seizoen bijeen. Dit geldt ook voor het nieuwe team ‘Dick van Egmond timmer- en onderhoudsbedrijf’. Het team is op een aantal plekken gerenoveerd. Nadat vorig seizoen afscheid werd genomen van een drietal spelers, verwelkomden wij weer 2 topspelers Sebastiaan en Jorick. Ook gingen we hard op zoek naar een sponsor. Wij vonden deze in Dick van Egmond. Deze vakspecialist (al bijna 30 jaar) in fijn timmerwerk, onderhoud/herstel, tegelwerk en zolderverbouwingen schonk ons nieuwe tenues. Hiervoor dank! Dick van Egmond was ook aanwezig om zijn helden voor het eerst te aanschouwen.

Afgelopen vrijdag stond de 2e wedstrijd van het seizoen tegen Rickies Feest/De Prins op het programma. Dit team kan altijd verrassen tegen de toppers, maar helaas was het vandaag niet het geval. Vanaf de 1e minuut had van Egmond de partij stevig in handen. Al snel scoorde Sebas na een mooie lichaamsactie en punterde de bal in de rechterbovenhoek. Hiermee gaat hij aan kop in de topscoordersklassement. De 2-0 kwam daarna de een kiezelhard schot van de keeper Bart.  Van Egmond bleef het spel maken en druk zetten op de die avond onfortuinlijke keeper Aneal. Paul maakte de 3-0 na een droge schuiver. Vlak voor rust deed Dennis Prins toch nog wat terug en scoorde de 3-1. De wedstrijd was ineens weer open. Na rust herstelde van Egmond de stand en breidde hun voorsprong uit. Guy scoorde achtereenvolgens na een corner van Sebas  de 4-1 en even later na een scrimmage voor de goal van Rickies de 5-1. Rickies kwam er af en toe nog gevaarlijk uit en dat resulteerde in de 5-2. Sponsor Dick van Egmond zag zelf dat zijn ploeg kans op kans misten, maar door gemakzucht gingen de ballen er niet in. Sebas besloot de wedstrijd te eindigen met een fraai lobje over de keeper en zo kwam de eindstand 6-2 op het scorebord.

Volgende week 18.00 staat de kraker van Egmond(A poule winnaar 2011-2012) – Party Rental Company (kampioen 2011-2012) op het programma. Kom allen kijken!!