Heren 1 HGC wint met 5 – 3 van Laren

2 oktober 20122 minute read

Wassenaar – H1 HGC en Laren verzorgden een mooie wedstrijd voor het toegestroomde publiek op de Roggewoning. Er vielen heel wat mooie doelpunten te bewonderen. HGC scoorde 5x en dat was 2 meer dan Laren. Net als D1 pakte H1 3 volle punten. Er werd mooi aanvallend gespeeld. De HGC verdediging heeft nog wat werkt te doen. Maar zoals de grote Cruijff ons leert “Je moet altijd zorgen dat je een doelpunt meer scoort als de tegenstander”. En dat lukte dus prima vandaag.

Voor HGC scoorde Barry Middleton met een magistrale opening in d eerste minuut! en uiteindelijk scoorde hij in deze match DRIEMAAL! In de 26ste minuut zette Rik van Kan 2-0 op het scorebord en vlak vóór rust knalde Tom Hiebendaal de 3-0 erin; allemaal velddoelpunten. Vóór rust kwam Laren nog met de 3-1 uit een strafcorner en zo ook de 3-2. Dat gaf onnodige kans op aansluiting. Barry scoorde de 4-2 en de 5-2 in de 45ste en 52ste minuut. De spanning was weg. Laren scoorde nog eenmaal uit een corner in de 64ste minuut. Een mooie uitslag dus!

Op vrijdag 5 oktober is er de avondwedstrijd H1 Rotterdam – HGC om 20:30 uur
Dat is lekker dichtbij dus kom “onze” jongens aanmoedigen.

Op zondag 7 oktober 2012 om 14:45 uur UIT  H1 Amsterdam – HGC
in Amstelveen, ook daar is veel HGC blauw/zwart van harte welkom.