Skip to content

Computer workshops bij het Leercentrum Wassenaar

4 oktober 201248 second read

Wassenaar – Het Leercentrum biedt al vele jaren computer cursussen aan, die te maken hebben met Windows software en de toepassingen hiervan. Sinds 1,5 jaar zijn ook workshops aan het lesprogramma toegevoegd.

Deze workshops zijn bedoeld voor diegenen die meer willen weten over heel specifieke computer onderwerpen en op deze vraag is ons lesprogramma afgestemd. Zo zijn er workshops over de onderwerpen: Internet beveiliging, Internet bankieren, Skype, Orde op uw PC, het maken van Back-ups, het maken van uw foto album, het printen van etiketten.

De workshops duren 2 uur en gaan vergezeld van uw persoonlijk lesboek/handleiding. De eerstvolgende workshop is gepland op maandagmiddag 15 oktober over het onderwerp een fotoalbum maken. De software die hierbij behandeld wordt is van Albelli, die ook door Hema gebruikt wordt.

I.v.m. de veelheid van informatie bestaat deze workshop uit 2 lessen. Meer informatie over inhoud, locatie, prijs, aanmelden, lestijden etc. vindt u op www.leercentrumwassenaar.nl , maar zijn u ook te verkrijgen via telefoonnummer: 06-10735360

Tags

ComputerLeercentrum WassenaarWorkshops
Gerelateerde artikelen
Back To Top