Skip to content

Sprekers bekend bijeenkomst “Zonnig Wassenaar”

4 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Aanstaande dinsdag 9 oktober vindt om 19:30 in het Adelbert College de bijeenkomst “Zonnig Wassenaar” plaats. Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende ervaringsdeskundigen hun licht laten schijnen over het gebruik van zonnepanelen. Na afronding van het plenaire deel kunnen de aanwezige doormiddel van de ‘zonnige workshop’ zelf onderzoeken of hun dak geschikt is voor zonnestroom. Doormiddel van een paar klikken op de computer kunt u uw eigen situatie berekenen en printen. Vervolgens kunt u met uw print langs één van de leveranciers die op de markt aanwezig zijn.

Dinsdag zullen de volgende sprekers uw vragen beantwoorden.

Fred Sanders
Wethouder Sanders is de dagvoorzitter van Zonnig Wassenaar. Hij heeft milieu in zijn portefeulle bij de Gemeente Wassenaar. De heer Sanders zal zich inzetten om de experts nuttige informatie aan u te geven. Hij streeft er naar om al uw vragen over zonnestroom door de experts te laten beantwoorden!

Jos Blom
Jos werkt bij de netbeheerder Alliander. Alliander is de netbeheerder in Wassenaar en verantwoordelijk voor de aanpassingen in de meterkast die nodig zijn bij het nemen van zonnepanelen. Hij kan als geen andere partij de vraag beantwoorden ‘mag het van mijn energie leverancier’.

Conny van Egmond
Conny is moeder van drie kinderen en heeft met haar man Peter een fijn maar druk leven. Sinds 2 jaar hebben ze zonnepanelen op hun huis aan de Oostdaallaan in het Werteringpark. Ze is -met recht- een ervaringsdeskundige. Conny zal ons gaan vertellen wat zonnestroom hun oplevert. Hoeveel betalen ze per jaar minder aan stroom? Wat is hun terugverdientijd? Ze heeft beloofd de nota’s mee te nemen!

Frank Spruit
Frank werkt bij EREA. EREA is een stichting die advies geeft over duurzame energie. Frank is betrokken bij diverse lokale duurzame initiatieven, en hij is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de ‘Zonnekaart’ van het stadsgewest Haaglanden. Hij gaat ons laten zien hoe je voor je eigen dak kan bepalen hoeveel panelen er op passen en hoeveel dat kost.

Meer informatie?
Voor meer informatie over Zonnig Wassenaar kunt u terecht op www.zonnigwassenaar.nl u kunt zich ook nog steeds aanmelden om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn dit is niet verplicht!

Tags

BijeenkomstZonnestroomZonnig Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top