Skip to content

Bijzondere Droomlezing bij Bibliotheek Wassenaar

5 oktober 201257 second read

Wassenaar – Op 25 oktober a.s. zal Karin de Korte- Munk in de filmzaal van de Bibliotheek in Wassenaar een gecombineerde lezing en droomworkshop geven. Voor de pauze geeft zij een lezing over haar boek “Basta”, de laatste jaren van een droomprins. Zij legt uit hoe het boek ontstaan is en hoe speciaal de bezoeken aan de Prins op Paleis Soestdijk waren. Ook vertelt zij enkele dromen van de Prins en geeft er de analyse bij.

Na de pauze kunnen de bezoekers hun eigen dromen, of die van b.v. hun kinderen of partner aan Karin voorleggen. Zij zal dan samen met de mensen in de zaal de dromen analyseren. Zo kan je leren begrijpen wat je dromen betekenen en er de boodschap die erin verpakt zit uithalen. Iedereen kan voordeel hebben van het begrijpen van zijn dromen. De meeste dromen houden een waarschuwing aan jezelf in.

Karin de Korte is psychotherapeut en zij heeft zich gespecialiseerd in droomanalyse.
De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).De toegangsprijs is €6,00 en leden van de bibliotheek krijgen €1,00 korting. Reserveren is gewenst en kan via lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Tags

DroomlezingKarin de KorteOBVW
Gerelateerde artikelen
Back To Top