Skip to content

Lezing Karen Schröder in bibliotheek

5 oktober 201254 second read

Wassenaar – Wegens haar succesvolle lezingen vorig jaar zal Karen Schröder van Kinderpraktijk “De Vlinder” (www.kinderpraktijkdevlinder.nl) dit jaar opnieuw een informatieve avond verzorgen bij Bibliotheek Wassenaar op dinsdag 30 oktober. Karen Schröder zal deze avond als Kindertolk toelichten hoe we beter kunnen leren luisteren naar onze kinderen en welke rol taal daarbij speelt.

Ouders willen hun kind gelukkig zien, maar andersom zetten kinderen zich ook actief in voor het levensgeluk van hun ouders. Via gedrag, spel, de ontwikkeling of klachten maken ze vaak heel goed duidelijk wat er bijgestuurd mag worden in ons leven, alleen hoe interpreteren wij dit gedrag juist en hoe gaan we hier vervolgens mee om? Gehoor geven betekent niet alleen een verrijking voor jezelf, maar draagt ook bij aan het geluk van je kind.

Met deze lezing hoopt zij de kinderen een stem te geven, zodat er meer begrip en duidelijkheid komt t.a.v. de behoefte en begeleiding van kinderen.
De avond begint om 19.30 uur (zaal open om 19.00 uur) De toegangsprijs is € 5,00.
Reserveren is gewenst en kan via lezingen.wassenaar@obvw.nl of telefonisch 070-5113397.

Tags

Karen SchröderLezingOBVW
Gerelateerde artikelen
Back To Top