Skip to content

Lunchconcert in Bibliotheek Wassenaar

5 oktober 201240 second read

Wassenaar – Op zaterdag 13 oktober komt gitarist Aktas Fatih Erdogan, student aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag een vijftal gitaarstukken ten gehore brengen. De 25-jarige student heeft al regelmatig opgetreden in binnen- en buitenland. Hij is begonnen op toetsenbord maar schakelde op 16-jarige leeftijd over op gitaar. Aktas speelt zowel klassiek als jazz.

Zaterdag brengt hij muziek ten gehore van o.a. Heitor Villa-Lobos, Leo Brouwer en Antonio José. Meer informatie over deze model-student en het volledige programma van het lunchconcert staat op de flyers in de bibliotheek en is te raadplegen via de website www.obvw.nl. Het lunchconcert begint om 12.30 uur, om 12.15 uur gaat de zaal open. U hoeft geen plaatsen te reserveren, u bent van harte welkom.

Voor vragen kunt u bellen of mailen naar bibliotheek Wassenaar: 070-5113397 / wassenaar@obvw.nl

Tags

Aktas Fatih ErdoganLunchconcertOBVW
Gerelateerde artikelen
Back To Top