Skip to content

Zondag 14 oktober Bibliotheek open!

5 oktober 201235 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland: Hulphond Nederland verkoopt kaarten en knuffels voor het goede doel en bovendien zal er een kunstenaarsduo van het Artery kunstenaarscollectief aanwezig zijn; Marja Demenint komt wastekenen en Heny Jongnelen komt dieren schilderen.

Bovendien vertonen wij nu elke zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen. Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Brave (3D) en om 15.15 u de film To Rome with Love van Woody Allen. Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVWWassenaarZondag
Gerelateerde artikelen
Back To Top