Skip to content

Bijeenkomst Stichting Rondom Mantelzorg

9 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Op woensdag 10 oktober a.s. organiseert de Stichting Rondom Mantelzorg een bijeenkomt voor mensen die zorgen voor een kind met een beperking. De bijeenkomst is van 19.30 tot 21.00 uur in het gebouw van Florence, Herenweg 6, 2242 ES te Wassenaar.

‘Het vergt veel van jezelf als je kind meer aandacht nodig heeft’, vertelt Antoinette Akerboom, moeder van een dochter met een geestelijke beperking. Antoinette kwam ruim 30 jaar geleden in Wassenaar wonen. Door de zorg voor haar dochter had ze geen energie over voor een sociaal leven. Antoinette: ‘Ik heb dat wel gemist maar als ik ‘s avonds uitgeput op de bank zat, kwam er gewoon niks van terecht om vanalles te ondernemen. En met familie was het soms lastig om zaken te bespreken, omdat zij nou eenmaal niet in dezelfde situatie zaten. Toen ik een paar jaar geleden in een winkel aan de slag ging, attendeerde een bezoeker mij op Stichting Rondom Mantelzorg, die mensen advies geeft en helpt bij de verzorging voor een naaste zodat je de zorg op een fijne manier volhoudt. Ik ben toen naar een bijeenkomst geweest waar ik geweldig werd opgevangen. Fijn is het om je verhaal met elkaar te delen zonder het gevoel te hebben tot last te zijn.”

Op woensdag 10 oktober staat vanaf 19.15 uur staat koffie klaar! De bijeenkomst is kostenloos, van tevoren aanmelden is niet nodig.

Tags

FlorenceStichting Rondom MantelzorgWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top