Skip to content

Dag van de Leerkracht op de Sint Jan Baptistschool

9 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Aan de vlag “dag van de leraar.nl” op het plein van de Sint Jan Baptist school kon iedereen 5 oktober zien dat het feest was voor de leerkrachten.

De dag begon in de grote gymzaal waar de juffen en alle kinderen een lied zongen. Helien uit groep 3 gaf spontaan een buikdans weg en werd daarbij geholpen door Jonathan uit groep 3. In de loop van de ochtend werden de leerkrachten verwend met cadeautjes van de kinderen.

Zij kregen ook een gezamenlijk cadeau van de groep, waar elke klassenouder weer zijn of haar creatieve geest op heeft losgelaten. In de ochtend was ook de vossenjacht, die in verband met het onstuimige weer binnen werd gehouden. De groepen 1 tot en met 3 en de groepen 4 tot en met 8 werden door elkaar gehusseld. In groepjes ging iedereen op zoek naar de “Vossen”. Elke leerkracht had zich verkleed als een inwoner van deze wereld. Zo was meester Wainy een Eskimo, juf Marie-Christien een Indiaan en de juffen Wendy en Doriene een Chinees. De 12 puzzelstukjes die verzameld werden, vormden samen de wereldbol.

Tijdens de pauze werden de leerkrachten in het zonnetje gezet door de Ouderraad. Uit waardering voor hun inzet als leerkracht, kregen zij een heerlijke lunch aangeboden. Ook kregen zij een goodie bag met nuttige en leuke producten. Hiervoor onze hartelijke dank aan COMPAREX Nederland, Gezelli…, Rituals, Etos en Alles en nog meer.

Met dank aan de hierboven genoemde organisaties, de leerkrachten, de klassenouders, de Ouderraad en de ouders die geholpen hebben tijdens de Vossenjacht, kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagde dag van de Leerkacht.

Tags

LeerkrachtSint Jan BaptistschoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top