Skip to content

Gezocht: vrijwilligers voor de boodschappenservice

9 oktober 201242 second read

Wassenaar – Stichting Welzijn Ouderen Wassenaar (SWOW) organiseert activiteiten en levert diensten aan ouderen die (tijdelijk) ondersteuning kunnen gebruiken. Sinds februari dit jaar is de SWOW met het project ‘de boodschappenservice’ gestart. Voor dit project zoeken we weer nieuwe vrijwilligers.

De boodschappenservice is bestemd voor mensen die (tijdelijk) niet meer in staat zijn om zelfstandig boodschappen te doen. Aan de vrijwilliger van de boodschappenservice vragen we dat ze tenminste één keer per week beschikbaar zijn voor het doen van de boodschappen. Na aanmelding volgt een kennismakingsgesprek met de coördinator, de vrijwilliger en de klant. Afspraken zoals wanneer en waar de boodschappen gehaald worden als ook de financiële kant worden dan doorgesproken. Wilt u vrijwilliger wilt worden van de boodschappenservice, dan kunt u zich opgeven bij de SWOW. Op werkdagen is het secretariaat telefonisch bereikbaar op nummer 511.22.26 (van 09.00 – 14.00 uur).

Tags

SWOWVrijwilligersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top