Skip to content

Familietoernooi bij Tennisclub Park Marlot

10 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Op een droge septemberzondag van het lustrumjaar 2012, heeft het bekende familietoernooi van Marlot weer plaatsgevonden. In de sfeer van Wimbledon – eerder deze maand is er al gespeeld met houten rackets op het woodies toernooi – , is het Park versierd met Wimbledon-ballonnen, vlaggetjes, Engelse handdoeken, Wimbledon-foto’s enz. De kleding was niet geheel verrassend, want het werd gewoon traditioneel wit, dit keer. Er ligt toch wel een link met Wimbledon…..alleen spelen we toch liever op gravel, i.p.v. op gras.

De spelers werden ingedeeld in 4 groepen spelers, te weten:

– Novak Djokovic uit Servie;
– Roger Federer uit Zwitserland;
– Andy Murray uit Engeland  (makkie, voor de spelers een thuiswedstrijd !)
– Rafael Nadal uit Spanje.

De wedstrijden waren sportief en heel divers, tegenstanders – variërend van 7 tot 84 jaar – schitterden op the court. Jong tegen oud, neef met nicht, ooms en tantes, vaders en dochters, enzz. Er werd hard gestreden om zoveel mogelijk games binnen te halen.

Rond 16.00 uur volgde de prijsuitreiking, waarbij de spelers weer een cadeau konden uitzoeken van de prijzentafel. Hierna volgde een heuse high tea met scones, clotted cream, jam, pimm’s (mét en zonder alcohol), wafels, aardbeien met slagroom, biscuits enz. Een heerlijk buffet, waarbij ieder genoot van alle lekkernijen. En de zon scheen !!

Onze Wimbledon-fotograaf Wouter heeft deze dag gebruikt om alle Wimbledon-koppels op de foto te zetten. Deze foto’s worden nog verstuurd en zijn ook al grotendeels te vinden op Facebook.

Ook firma van Ree (www.groenspecialisten.nl) uit Voorburg/Pijnacker, willen we via deze weg heel hartelijk danken voor hun bijdrage met een prachtig plantje, die een ieder op het einde van de dag weer mee naar huis kon nemen. Heel veel dank daarvoor.

Het was in ieder geval weer een mooie familiedag !

Tags

FamilietoernooiPark MarlotWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top