Skip to content

Nieuw bij het Leercentrum Wassenaar: lessen over de iPad

11 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Al jaren wordt er in het Wassenaarse Leercentrum lesgegeven in het gebruik van computers die werken met het Windows software programma’s van Microsoft.Al enige tijd worden er echter ook heel veel tablets verkocht, met de iPad van Apple als gangmaker.

De iPad is een zeer gebruiksvriendelijk draagbaar multimedia apparaat met talloze mogelijkheden. Het is ideaal voor allerlei toepassingen, bijvoorbeeld surfen op internet, e-mailen, notities maken of een agenda bijhouden. Maar dit is lang niet alles wat dit praktische apparaat te bieden heeft. Er is een aantal standaard apps (programma’s) beschikbaar voor het werken met foto’s, video en muziek. Zelfs een locatie opzoeken op een kaart of een route plannen is mogelijk.

Daarnaast kunt u via de App Store vele gratis, en ook betaalde, apps en spellen downloaden. Wat dacht u van recepten, horoscopen, fitnessoefeningen en voorleesverhalen? U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een handige app verkrijgbaar.
Ondanks dat het instrument als zeer gebruikers vriendelijk bekend staat, krijgen wij toch regelmatig vragen over instructie voor dit apparaat en is besloten om met dit nieuwe lesprogramma in November van start te gaan. De workshop bestaat uit 2 dagdelen en een prachtige handleiding/lesboek van Senior Web hoort erbij. De datum is nog niet bekend, maar wel staat vast dat dit op de woensdagmorgen gaat plaatsvinden.

In deze cursus maakt u stap voor stap en in uw eigen tempo kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad. Er gaat een wereld voor u open! Het is de bedoeling dat u op deze cursus uw eigen iPad meebrengt om te gebruiken tijdens de oefeningen.
Wilt u meer informatie over datum, prijs, lesinhoud of inschrijven voor deze Workshop, neem dan contact op met de cursusadministratie via tel nr. 06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur. Of kijk op onze website: www.leercentrumwassenaar.nl

Tags

iPadLeercentrumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top