Skip to content

Reactie VVD fractie op onderzoek “seksrel” OM

11 oktober 201243 second read

Wassenaar – De VVD fractie Wassenaar is blij dat nu ook uit het strafrechtelijk onderzoek van het Openbaar Ministerie blijkt dat de beschuldiging van seksuele intimidatie door Mary-Jo van de Velde (raadslid WWW) aan het adres van wethouder Henk de Greef (VVD) op niets is gebaseerd.

Het rapport van Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING) sprak de wethouder eerder al vrij. Hoewel het Openbaar Ministerie wel bewijzen ziet voor laster en smaad door Henk de Vries (WWW) en Ben Paulides (DLW) worden zij niet vervolgd omdat de uitspraken in een politieke context zijn gedaan. De VVD fractie vindt het spijtig dat raadsleden blijkbaar van alles over een wethouder kunnen zeggen, waar of niet waar. De VVD roept haar collega raadsleden op om zich vanaf nu weer respectvol en integer te gedragen en hoopt dat het debat in de Wassenaarse raad nu weer op inhoud wordt gevoerd.

Tags

SeksrelVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top