Skip to content

Gratis juridisch spreekuur in de bibliotheek

12 oktober 20123 minute read

Wassenaar – Westendorp Looman Advocaten is een kantoor dat zich inzet voor particulieren en ondernemers, en heeft een vestiging in Wassenaar en een vestiging in Den Haag. Zij richt zich op rechtzoekenden in de Regio Haaglanden, maar heeft tevens internationale cliënten.

Westendorp Looman Advocaten staat al vele jaren bekend om haar ruime ervaring op het gebied van het strafrecht. Maar daarnaast adviseert en procedeert het kantoor ook over contracten en zakelijke geschillen, en bedient zij zowel (I) betalende klanten als klanten die op basis van een (II) toevoeging (financiering [grotendeels] door de staat), of via (III) een juridisch abonnement (jaarlijkse overeenkomst tegen bijzonder tarief na een ” quick scan ” of ook wel genoemd de ” lex-ray “© van de betreffende onderneming) kunnen worden bijgestaan. Op dit moment telt het kantoor 10 advocaten, die op vele rechtsgebieden actief zijn.

Westendorp Looman Advocaten bedient bedrijven en natuurlijke personen, onder andere op het gebied van huurrecht, bouwrecht, (internationaal) contractenrecht, arbeidsrecht, familierecht, ondernemingsrecht en bestuursrecht; daarbij valt te denken aan huurgeschillen, geschillen over de uitleg van contracten, kwaliteitsdiscussies, ontslagprocedures, echtscheidingen, omgangsregelingen, alimentatiezaken etc., overgang van ondernemingen, uittreding vennoten, aansprakelijkheden, bouwvergunningen, problemen met buren, geluidsoverlast, studiefinancieringsproblemen, incasso’s en ga zo maar door.

Jan Looman en Nico Roodenburg zullen vanaf 17 oktober 2012 iedere woensdagavond van 18.00 uur tot 20.00 uur beschikbaar zijn om kosteloos advies te geven aan “binnenlopers” uit Wassenaar die zonder afspraak langs komen en een juridische vraag hebben, of die denken dat zij een juridische vraag hebben. Voor elke (rechts-)vraag wordt goed de tijd genomen. Daarna kan kosteloos doorverwijzing volgen naar (mogelijk) de juiste vervolghulp.

Mr Looman heeft in Leiden gestudeerd en is sinds 1998 advocaat en heeft samen met mr Westendorp (Ad Westendorp sinds 1984 advocaat) het kantoor opgericht. Zijn praktijk richt zich voornamelijk op het strafrecht. Hij heeft een zeer groot netwerk, is ondernemer “pur sang”, en heeft als echte strafpleiter een zeer brede kennis van het recht. Zo kan hij zijn cliënten op vele gebieden bijstaan en adviseren. Mr Looman staat pal achter zijn cliënten. Voor hen is hij dan ook dag en nacht bereikbaar op 00 31 6 50 65 65 95.

Mr Roodenburg heeft ook in Leiden gestudeerd, en is sinds 1996 advocaat. Naast zijn studie in Leiden heeft hij tevens in Frankrijk gestudeerd, en na zijn studie heeft hij stage gelopen in Brussel en bij één van de grootste advocatenkantoren aldaar. Zijn praktijk richt zich met name op de civiele praktijk, op nationaal en internationaal gebied. Mr Roodenburg heeft een zeer ruime ervaring in het civiele recht, zowel in de adviespraktijk als in het procesrecht, en heeft zowel grote en kleine bedrijven als cliënt, maar staat ook natuurlijke personen bij. Hij is op 1 oktober 2012 toegetreden tot Westendorp Looman advocaten en is mobiel bereikbaar op 00 31 6 55 888 715. Naast in het Nederlands kunt u ook in het Engels, Frans of Duits bij mr Roodenburg terecht.

Voor eventuele vragen buiten dit gratis spreekuur om kunt u mobiel bellen met mr Looman en/of mr Roodenburg en kijken op www.wladvocaten.nl.

Tags

JuridischOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top