Skip to content

H1 HGC heeft een puntloos lang weekend

12 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Tegen Rotterdam (5 okt) en Amsterdam (7 okt) heeft H1 met uitslagen van 6-4 resp. 4-3 geen punten kunnen pakken. Dat er gestreden is mag duidelijk zijn uit het aantal doelpunten. Van uitzichtloos naar kansvol, van kansrijk tot helaas. Lees hier de wrap-up.

Over de avondwedstrijd tegen HC Rotterdam moeten we hier maar kort zijn. Het leek er even op dat H1 HGC van de mat geveegd werd. Bij een stand van 6-1 mag men dat denken. Dan is het jammer dat de machine wat laat wel op gang komt en mooi dat men tot 6-4 weet terug te knokken. Té laat helaas, maar de eer was wel gered, zegt Jan Publiek van HGC dan.

Op naar de zondagwedstrijd tegen Amsterdam. Een zonnig Wagener Stadion! Natuurlijk was HGC tot de tanden gewapend en zeer kien om te winnen daar. De Amsterdamse verdediging werd flink onder druk gezet door onze lichtvoetige snelle aanvallers. Gevaarlijke counters en goed aanvallend spel van Seve van Ass, Tom Hiebendaal, Rik van Kan en Barry Middleton. In het afmaken op het goal moet H1 nog iets effectiever worden. Het werd een wedstrijd met hoog tempo, snelle omschakelingen; leuk voor het publiek! Amsterdam haalt meer rendement uit het cirkelspel. Zij zoeken de starfcorner en weten daaruit te scoren. Na de 3-3 had HGC de meeste kansen om de vierde treffer te maken en had HGC meer overwicht. Uit het niets valt dan de goal van Amsterdam in de laatste 5 minuten. In de laatste minuut van de wedstrijd had HGC nog langszij kunnen komen met een strafcorner, maar die werd helaas niet benut. Samenvattend: Het was een mooie wedstrijd met goed hockey. Een gelijkspel zou meer een afspiegeling van de wedstrijd zijn geweest.De aanwezige HGC supportersschare kreeg een positief beeld, en zag een gretiger ploeg dan vorig seizoen. Er wordt gevochten voor iedere meter!! Dat geeft vertrouwen. Blijf Heren 1 HGC dus uit en thuis volgen.
Zondag 14 oktober 2012 om 14:45 uur THUIS H1 HGC – SCHC

Kom gaarne onze jongens aanmoedigen, kans genoeg om voor eigen publiek wel de volle 3 punten te pakken. U was er al voor Dames 1 dat om 12.45 u tegen Eindhoven speelt dus gaarne met veel HGC blauw/zwart op HGC zijn en blijven.
Kom aanmoedigen en steun H1 HGC.

Tags

HGCHockeyWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top