Skip to content

‘Seksrel Wassenaar’ vraagt om terughoudendheid van de media

12 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Gisteravond werd de redactie van Wassenaarders.nl ‘bestookt’ met mails van verschillende anonieme afzenders. Het onderwerp van de verschillende mails was een en dezelfde: ‘sexrel Wassenaar’. In de bijlage van deze emails zat een faxbericht dat gericht was aan de burgemeester van Wassenaar, van de advocaat van de raadsleden De Vries, Van der Velde en Paulides.

Aangezien de ‘nep’namen van de emailafzenders een weinig betrouwbare indruk wekten, kreeg de redactie de indruk dat de afzender van deze mails ÈÈn en dezelfde is. Daarom besloot de redactie een en ander na te trekken. Uiteindelijk kwam de redactie tot de conclusie dat publiceren van een (niet openbaar) faxbericht dat gericht is aan de burgemeester van Wassenaar, niemand ten goede komt.

Wassenaarders.nl is van mening dat er m.b.t. deze onverkwikkelijke kwestie terughoudendheid gewenst is. Daarnaast wenst de redactie geen speelbal van mensen te zijn die slechts op relletjes uit lijken te zijn.

We wensen Burgemeester Hoekema, Wethouder De Greef en de raadsleden De Vries, Van der Velde en Paulides veel sterkte en wijsheid toe. We hopen voor hen dat deze zaak tot een positief einde zal leiden, dat voor alle partijen bevredigend zal zijn.

Update: Burgemeester Hoekema richt zich in zijn brief aan de Wassenaarse Raad met name op integriteit en benadrukt dat de Raad de incidenten achter zich laat en zich vooral richt op de inhoud. Lees de hele brief hier.

Tags

MediaSeksrelWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top