Skip to content

Zondag 21 oktober Bibliotheek open met Houtbewerken en Beeldhouwen

12 oktober 201231 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland: het Artery kunstenaarscollectief is aanwezig met; Jacqueline Louz, zij komt hout bewerken en Thea Sabelis, zij komt beeldhouwen demonstreren.

Bovendien vertonen wij nu elke zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen. Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Brave (3D) en om 15.15 u de film To Rome with Love van Woody Allen. Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVW
Gerelateerde artikelen
Back To Top