Skip to content

Beslis mee over de Biologische Markt!

17 oktober 201249 second read

Wassenaar – Zaterdag 20 oktober vindt de laatste van de 6 try-outs plaats van een kleinschalige Biologische Markt in het hart van Wassenaar, in de Van Hogendorpstraat. U komt toch ook!

U kunt van 09.00 tot 13.00 uur terecht voor een scala aan producten, die in de herfst geoogst worden zoals paddenstoelen, pompoenen en andere groentes, vers van het boerenland en geplukt in de Hollandse boomgaard. Biologisch brood, huisgebakken taarten en koekjes. een stand met biologische kaas, honing, vele soorten chocolade en fair trade producten. Biologische Spaanse ham en mediterrane producten, pasta’s gemaakt van diverse soorten granen, sauzen, frambozenspecialiteiten, Frankentalerdruiven uit ons eigen Westland, verse sappen en een keur aan biologische wijnen en last but not least flexibele plantentassen.
U komt toch ook?

De Winkeliersvereniging, die dit initiatief (mede) organiseert en meedoet met o.a. Go Pure, Me Gusta, Duijs Vers en de Wereldwinkel is benieuwd naar uw reacties. Vindt u dat de biologische markt een toegevoegde waarde is voor Wassenaar? Stuur uw reacties naar winkeliersvereniging.wassenaar@gmail.com.

Tags

BiologischMarktWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top