Skip to content

Generation@Work lanceert Bumbu Generation

19 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Bumbu Generation is de derde eet- en bestelsite van Generation@Work , nadat eerder dit jaar Sushi Generation werd overgenomen en Tapas Generation in mei op de markt werd gebracht. Wij kunnen nu ook, naast onze bestaande keukens, authentieke Indonesische saté- en buffetten verzorgen.

Met zowel Sushi Generation als Tapas Generation en nu dus ook Bumbu Generation richten wij ons op de consument die kwaliteit prefereert boven snelheid, zegt Rob Eijkelhof, eigenaar van Generation@Work.

Eijkelhof : Met Bumbu Generation richten wij ons op de grotere buffetten voor gezelschappen vanaf 25 personen maar ook voor  de kleinere borrels en feestjes bezorgen wij saté aan huis of aan kantoor.

Met Sushi Generation en Tapas Generation is al een marktaandeel bereikt in het verzorgingsgebied tussen Den Haag en Leiden tot aan Noordwijkerhout en alle gemeenten die daar tussenin liggen.

Met Bumbu Generation zullen wij ons niet beperken tot dit verzorgingsgebied maar zijn landelijke te boeken wanneer het een buffet betreft. Op verzoek is dit nu ook al het geval bij Sushi Generation en Tapas Generation, zegt Eijkelhof.

Naast onze bezorgservice hebben wij ook de afdeling ‘Party Services’. Ons team luistert grote partijen en de grotere events op met ons verfijnde eten en haar wijze van presenteren.’Party Services’ is te boeken voor partijen/events vanaf 50 personen tot 3.000 man.

“De thuisbezorgmarkt is groeit explosief. Het restaurantbezoek neemt af en mensen zoeken steeds vaker de gezelligheid thuis. Daarnaast zijn de mensen steeds drukker, waardoor zelf koken er steeds vaker bij inschiet. Wij zijn met onze drie labels een hoogwaardig alternatief voor een restaurant. Kwalitatief hoogstaand eten in combinatie met een hoog service niveau, voor een eerlijke prijs”

Meer informatie
www.bumbugeneration.nl

Tags

BumbuGenerationWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top