Skip to content

WOB viert 30-jarig bestaan

19 oktober 201234 second read

Wassenaar – Op donderdag 18 oktober was het feest in SWZ Willibrord. In het verzorgingstehuis werd het 30-jarig bestaan van de WOB (Wassenaarse Ouderen in Beweging) gevierd. Onder het genot van een hapje, een drankje en een prijsuitreiking vierde de sportieve ouderen de verjaardag van de vereniging.

Het was niet alleen feest voor de vereniging, ook voor de heer Timmermans was het onverwachts feest. De oprichter van WOB werd benoemd tot erelid en kreeg daarbij een lijst en een bos bloemen uitgereikt door wethouder Dienke Dekker.

WOB
WOB biedt de mogelijkheid voor ouderen om sportief te bewegen voor zowel binnen als buiten. Er is de mogelijkheid om te fietsen, zwemmen, Nordic Walking, bowling en nog veel meer.

Tags

BewegingWassenaarWOB
Gerelateerde artikelen
Back To Top