Skip to content

Theatergroep Mimicri presenteert “Aanraders”

20 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Aanraders speelt zich grotendeels af in de huiskamer van het echtpaar Vera en Mark. Vera is actrice en verdient veel geld met haar beleggingsclub. Mark is al jaren werkeloos, drinkt te veel en noemt zich zelf filmproducent. De relatie van Mark en Vera staat onder druk. De aanwezigheid van Paula, een vriendin van Vera, die al een jaar depressief bij het echtpaar op de bank zit, maakt de zaak niet eenvoudiger.

Al snel maken we kennis met de beleggingsclub. Een zeer gecompliceerd groepje vrouwen met elk hun eigen verhaal en Kees, een wat pedante betweter, die een oogje op Vera heeft. De club is erg succesvol en besluit wat risicovoller te gaan beleggen. We spreken over het jaar 2008. De kredietcrisis breekt uit. Dat heeft niet alleen verstrekkende gevolgen voor de beleggingsclub maar dreunt ook door in de onderlinge verhoudingen. Voldoende bouwstenen voor een avondje boeiend toneel.

De regie is in handen van Guus Vervaart. Guus is een goede bekende van Mimicri.
In 2005 werd hij genomineerd voor de beste regie met de voorstelling ‘Hou me vast’ van Mimicri. Recent nog boekte hij, samen met Mimicri, veel succes met ‘Hoofdstuk Twee’ van Neil Simon. Daarmee won Marijke van Amsterdam de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol en Mimicri won de derde prijs in de categorie ‘beste voorstelling van het seizoen’. Kenmerkend voor de werkwijze van Guus is dat hij acteurs en actrices inspireert om het beste van zichzelf te laten zien.

Het stuk, de regisseur en de cast staan garant voor een avondje mooi en sprankelend toneel. Een voorstelling die u niet mag missen.

Theater Warenar
Kerkstraat 75 Wassenaar.

Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2012.
Aanvang: 20.15 uur.

Kaarten €11.- (pas65 +,cjp,vrijwilligers,scholieren €9.00)

Reserveer telefonisch: 070-5179218
Of per e-mail tickets.mimicri@gmail.com

Tags

AanradersMimicriWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top