Skip to content

Wijn proeven bij beaujolaiswijnen.nl op 27 oktober

20 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Voor vele Wassenaarders is Dick Remmerswaal een bekend gezicht. Sinds jaar en dag is hij aannemer en eigenaar van aannemersbedrijf T.H. Remmerswaal b.v.

Op 30 december 2011 is Dick 60 jaar geworden en heeft hij zijn grootste passie verwerkt in een nieuw bedrijf. Als liefhebber van wijn, met name de Cru Beaujolais is hij in de zomer van 2011 begonnen aan een nieuw avontuur. Samen met wijnboer en vriend Marcel Durand is Dick erin geslaagd om Mardi Broussaud s.a.r.l. op te richten. Dick en Marcel zoeken in de voor hen zo bekende Beaujolaisstreek naar de beste kwaliteitswijnen om deze via Mardi Broussaud op de markt te brengen. Alle wijnen zijn speciaal geselecteerd bij de verschillende wijnboeren en worden onder eigen etiket geleverd. Er wordt per jaargang gekeken welke producent het beste product kan leveren voor een aantrekkelijke prijs. In Nederland wordt de wijn verkocht via www.beaujolaiswijnen.nl

Zaterdag 27 oktober is er weer gelegenheid om zelf te proeven in het proeflokaal van beaujolaiswijnen.nl in Wassenaar. De deuren op de Marineweg 3 gaan van 15.00 tot 17.30 open. Dirk Remmerswaal staat klaar om u mee te nemen langs de 10 Cru gebieden die de Beaujolais rijk is. Houdt u van witte wijn? Dan staat er kleine selectie witte Bourgognes klaar. En natuurlijk de Beaujolais Blanc! Genoeg redenen om kennis te komen maken op 1 van onze proeverijen. De toegang tot onze zaterdagmiddag proeverij is gratis.

Á Bientôt

Tags

beaujolaiswijnen.nlWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top