Ga naar hoofdinhoud

Blauw-Zwart komt niet voorbij LSVV ‘70

22 oktober 201258 second read

Wassenaar – Toen de wedstrijdbal, geschonken door Iris en Walter Scherpenhuizen van parkeerterrein De Kuil, aan het rollen werd gebracht gingen de toeschouwers er eens goed voor zitten. Zij hoopten op een goede wedstrijd en een mooie overwinning. Het UTS Van der Geest/UTS Abbink team probeerde met verzorgd opbouwend voetbal de spitsen te bereiken, maar eenmaal in balbezit kwamen deze niet verder dan enkele ongevaarlijke afstandsschoten en kwàm er wel eens een aanval goed door, dan stond de goede keeper van LSVV’70 steeds op de juiste plaats.

De gasten kwamen ook niet verder dan een paar gevaarlijke schoten voorlangs en de vele blessure gevallen maakten het er ook niet beter op.
Sander van Kuyen en Jasper v.d. Boer liepen beiden tegen geel op, wat een te zware straf was voor lichte overtredingen. Trainer Roel den Hartog wisselde nog Wilmar van der Ham voor Jos Oudshoorn en Jorick Voogel voor Casper Koppelle, maar ook de wissels konden de UTS Van der Geest/UTS Abbink formatie niet aan de broodnodige overwinning helpen. Het bleef 0-0 en hopelijk a.s. zaterdag tegen SVOW, wederom thuis, een overwinning om in ieder geval bij te blijven.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top