Skip to content

Nog een inzameldag rommelmarkt Vrienden van Scouting Willibrord

22 oktober 201238 second read

Na al weer een paar zaterdagen mooie en bruikbare spullen voor onze rommelmarkt in ontvangst te hebben genomen, zal er nog één zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur iemand van de Vrienden van Scouting Willibrord aanwezig zijn om uw huisraad in ontvangst te nemen. Dat zal zijn: zaterdag 27 oktober a.s.

Mocht u dus nog spulletjes hebben die u toch weg wilt doen, dan staan wij genoemde zaterdag voor u klaar!

Het adres is Scouting Willibrord, Broekweg 14 (Hoek Zonneveldweg/Broekweg) in Wassenaar.

De rommelmarkt zal worden gehouden in het groepsonderkomen op bovengenoemd adres. De openingstijden zijn: vrijdagavond 2 november van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 3 november van 10.00 tot ca. 14.00 uur. Graag tot ziens op onze rommelmarkt!
U bent van harte welkom!

Voor eventuele verdere vragen kunt u bellen met de heer Rijskamp, tel. 5117838.

Tags

InzameldagScoutingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top