Skip to content

Ingezonden: Aansprakelijkheid Gemeente Wassenaar na fiets ongeluk

23 oktober 201238 second read

Wassenaar – Mijn dochter heeft in de avond van 2 september 2011 een fiets ongeluk gehad. Ter hoogte van de Vleijsmanlaan is zij gevallen op het fietspad, komend vanuit de richting van het strand. Op de plek van het ongeval zat een T- scheur in het asfalt, waardoor zij gevallen is, met als gevolg hersenletsel.

Ik acht de Gemeente aansprakelijk (oa. gebrekkig wegdek, geen goede verlichting ter plaatse en de scheur had geen markering), de Gemeente wijst haar aansprakelijkheid af. Aangezien ik regelmatig hoor dat op deze plek al eerder mensen een ongeval hebben gehad (al dan niet met letsel) zou ik graag met deze mensen in contact willen komen. Wilt u zo vriendelijk zijn mij te bellen of te mailen.

Met vriendelijke groet,

Astrid van Spijker-Kleinveld
Astridvanspijker@zonnet.nl
06-28429713

Tags

AansprakelijkGemeente WassenaarHersenletsel
Gerelateerde artikelen
Back To Top